Zwangerschap

“Natuurlijk jezelf zijn”

Portrait of a pregnant woman

Zwangerschap

Mijn passie ligt bij vrouwen die zwanger willen worden. En waarbij dit misschien niet lukt. Of vrouwen die eerst hun eigen lichaam willen reinigen
voordat ze willen proberen zwanger te worden. Om op die manier zo gezond mogelijk zwanger te worden en een kindje te krijgen als het je gegund is.

Tegenwoordig komen we in aanraking met allerlei stoffen die op de langer termijn effect hebben op onze gezondheid. Vaak zijn dit stoffen die zonder hulp niet makkelijk het lichaam kunnen verlaten.

Tijdens je zwangerschap, maar ook zeker voor & na je zwangerschap is het ontzettend belangrijk om je lichaam zo gezond mogelijk te houden/te maken.

Dit kan door middel van de juiste voeding. Door fytotherapie, maar ook door extra supplementen.
Hier geef ik jou uitgebreid advies over! 
Zodat jij tijdens je zwangerschap je energie behoudt.

Maar ook zeker post-partum!
Dit wordt heel vaak onderschat hoe zwaar dit voor het lichaam is. 
Een baby groeit voor 9 maanden in jou lichaam en heeft dus ook zeker 9 maanden nodig om weer te herstellen van de gehele zwangerschap.
Al vind ik dat het lichaam eigenlijk pas na 1,5 jaar weer volledig hersteld hoort te zijn.
Het lichaam heeft veel rust nodig om te kunnen helen.
Maar ook heeft het lichaam ondersteuning van de juiste voeding en een aanvulling van supplementen nodig.


Mijn passie breidt zich uit naar vrouwen die zwanger zijn, en op een natuurlijke manier kwaaltjes willen behandelen. Of in een andere zin ondersteuning willen. En daarnaast ook vrouwen die net bevallen zijn en nog klachten van de bevalling of zwangerschap hebben overgehouden. (voor moeder en baby) Ook geef ik advies over baby’s en voeding m.b.t. het spijsverteringskanaal
en wat de baby’s wel al kunnen eten en beter kunnen laten staan tot een latere leeftijd, om zo gezond mogelijk op te kunnen groeien met een sterk immuunsysteem. 

Wil jij hier meer over weten? Neem dan contact met mij op, zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jou kan betekenen. 

Vetzuren / Omega-3 essentieel rondom je zwangerschap

Wist je dat je hersenen voor 60% bestaan uit vet en dat 30% daarvan bestaat uit Omega 3?!
Het is dus logisch dat vetzuren (omega-3) essentieel zijn voor je lichaam om optimaal te kunnen functioneren. Omega-3 is een essentiële vetzuur, omdat ons lichaam dit zelf niet kan aanmaken en dus binnen moet krijgen middels voeding of als olie. Helaas halen we bij lange na niet genoeg Omega 3 uit onze voeding. Het is dus heel belangrijk om voor, tijdens en na je zwangerschap extra Omega 3 olie te slikken.

Wist je dat de baby in de buik de omega 3 voorraad van de moeder gebruikt?
En dat daardoor vele zwangerschapskwalen of postpartum kwalen kunnen ontstaan door een tekort van Omega 3 bij moeder?

Vetzuren & zwanger

Wanneer er nieuw leven in je groeit is een goede omega-3 bloedindex van groot belang voor de ontwikkeling van de hersenen van de foetus, maar ook voor je immuunsysteem en het reguleren van een normale bloeddruk. Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om vitaal te blijven en je hormoonhuishouding optimaal te laten functioneren.

Wist je dat een goede omega-3 bloedindex ook bijdraagt aan meer rust en verlichting van depressies?

Eqology pure arctic oil

Eqology Pure Arctic oil wordt gemaakt van wilde vis, kabeljauw uit de Barentszee, de schoonste wateren die je nog kan vinden op de aarde en ijs- en ijskoud, waardoor de toxische belasting erg laag is. Hierdoor is Eqology het hoogwaardigste merk voor Omega 3 in Europa.
Voordeel van kabeljauw is dat de verhouding EPA/DHA overeenkomt met die van de mens, zodat het beter opgenomen wordt dan visolie van andere vissoorten.

Eqology Pure Arctic oil is van 100% wilde vis met koudgeperste olijfolie, vitamine D3 en toegevoegde frisse citroen of sinaasappelsmaak. Deze visolie is van zeer goede kwaliteit en niet te vergelijken met andere visolie die tot nu toe te koop is.

Eigenschappen

 • Duurzaam gevangen
 • Biologische wilde vis (kabeljauw)
 • Verse olie, binnen een uur na vangst zuurstofarm geperst, dus minimale oxidatie
 • In vloeibare vorm, dus geen capsules
 • Schone olie, met neutrale reuk én smaak
 • Hoge dosering EPA en DHA
 • Beste totox value (4% van de toegestane 26%)
 • MSC gecertificeerd
 • Met bloedtesten (testkit) die het effect aantonen

  Zie de pagina: Omega 3/ Visolie bestellen voor een uitgebreide uitleg

zwanger en de voordelen van de omega 3 olie van eqology

 • Essentiële vetzuren zijn nodig voor een normale groei en ontwikkeling van baby’s en kinderen.
 • Essentieel voor de ontwikkeling van de hersenen en een goed gezichtsvermogen van de foetus (hersenen bestaan voor 60% uit vetten) en zuigelingen die borstvoeding krijgen.
 • Goed voor het reguleren van de bloeddruk.
 • Baby minder kans op ADHD, ADD, dyslexie en dyspraxie.
 • Het verminderen van zwangerschapsdiabetes (insulineresistentie voorkomen) en zwangerschapsdementie.
 • Minder kans op Post Partum Depressie.
 • Het minimaliseren van hart- en vaatziekten.
 • Het voorkomen van laaggradige sluimerontstekingen
 • Een krachtige ondersteuning van het immuunsysteem.

omega 3 versus omega 6

De meeste mensen hebben een onwenselijke verhouding omega-3 en omega-6 in hun lichaam. Soms is omega-6 zelfs 30 keer zoveel aanwezig als omega-3. Je verhouding tussen omega-3 en omega-6 moet in balans zijn. Als je teveel omega-6 binnen krijgt dan sluiten de cellen zich af, de wanden van de cellen sluiten als het ware. Cellen nemen daardoor voedingsstoffen minder goed op en voeren afvalstoffen moeilijker af, waardoor je sluimerontstekingen kunt krijgen.

Eqology testkit voor 11 vetzuren

Eqology heeft een bloedtest ontwikkelt om de verhouding omega-3 en omega-6 in je bloed te meten evenals het absolute percentage omega-3. Deze bloedtest wordt geanalyseerd door een onafhankelijk laboratorium. In de nulmeting kun je zien hoe je gezondheid ervoor staat. Bij een optimale gezondheid is de verhouding 1:1. Echter bij West Europeanen is de verhouding gemiddeld 1:17 en zelfs 1:35 komt niet zelden voor.

2Y5A9591

De  natuurgeneeskundige behandeling is erop gericht om de opname, de verwerking en met name de uitscheiding te bevorderen. Hierdoor kán het lichaam de balans herstellen.

De massages die ik geef zijn op de gehele mens gericht en daarom ook holistisch.
Ik kijk naar u als heel persoon in plaats van een deel van het lichaam wat gemasseerd wordt. 

praktijkpure4us

Mijn passie ligt bij vrouwen die zwanger willen worden. En waarbij dit misschien niet lukt. Of vrouwen die eerst hun eigen lichaam willen reinigen voordat ze willen proberen zwanger te worden.

praktijkpure4us

Over Pure4us

Al 3 generaties maken wij als familie 100% natuurlijke gifvrije verzorgingsproducten.

Dit begon bij mijn oma. Toen ze nog jong was wilde ze een crème van de drogist op haar gezicht smeren en haar vader zei tegen haar ‘je moet die rotzooi niet op je gezicht smeren’. Mijn oma begreep niet waarom, maar ging op onderzoek uit.

Reviews

Conny Gassner
Lees verder
Ik ben met verschillende klachten bij Esmee terecht gekomen. O.a. Met overgangsklachten en darmklachten. Na een uitgebreide intake, kreeg ik een kruidentinctuur waar ik iedere dag druppels van inneem. Na een paar weken merkte ik al verschil! Mijn opvliegers zijn zo goed als verdwenen. En ook mijn darmklachten zijn weg. Dus mijn advies is heb je langdurende klachten en al van alles geprobeerd, maak een afspraak bij Esmee👍🏻
Irene Westra
Lees verder
De producten zijn fantastisch, heb nog nooit producten gehad die zo goed voor mij werkte! En de service is zeker niet minder, er zit een top team achter pure4us
Giny Wielenga
Lees verder
Mijn zoon krijgt al langere tijd kruiden afgestemd op zijn klachten en het gaat zo goed! Nauwelijks meer klachten door zijn allergie. Ook de adviezen voor voeding waren zo welkom, het doet hem goed. Esmee neemt echt de tijd voor je☺
Pascal van Wijk
Lees verder
5 sterren
Sieb Brandsma
Lees verder
Bedankt voor de heerlijke moisturizer, Deo, shaving cream en after shave balm. Ik wil nooit meer anders wat een verschil zeg ! Goede service en leuk verpakt.
Floor Dekker
Lees verder
Top
Nicole Vossaert
Lees verder
Ik hou van eerlijke producten,proficiat met je verzorgingslijn
Previous
Next

Gevestigd te Anna Paulowna
aan de van Ewijcksvaart, 1761 JS

©2024 praktijkpure4us.nl All Rights Reserved