Voedingsadviezen

“Natuurlijk jezelf zijn”

praktijkpure4us

Voedingsadviezen

De voedingsadviezen waar je gebruik van kunt maken, zijn gebaseerd op de vier natuurkwaliteiten en wat voor beweging jij moet maken als persoon. Ook wordt er gekeken naar de orgaansystemen. Deze worden vervolgens ondersteund, gereinigd, ontlast en opgebouwd in de therapie.

Soms is het nodig om een groot te kort aan vitaminen en mineralen sneller op pijl te brengen. Dan schrijf ik supplementen voor van Vitakruid.


Je kunt met mijn kortingscode 10% korting krijgen op de producten van Vitakruid: PraktijkPure4us10

Het advies past perfect bij je voedingspatroon

De voedingsadviezen die je ontvangt passen perfect bij jouw voedingspatroon. Hierdoor merk je maar al te snel dat het niet gaat om een streng dieet, maar het zal een leefstijl worden. Dit zorgt ervoor dat de voedingsadviezen beter te integreren zijn in jouw leefstijl.

Daarnaast ben je in de praktijk ook aan het juiste adres voor enkel voeding, net zoals de andere therapieën. Kies je hiervoor, dan kun je denken aan een gezonder leef- en eetpatroon. Je kunt vertrouwen op professionele advies wat voor jou het beste zal werken.

Advies over afvallen

Ook voor advies over afvallen ben je in de praktijk aan het juiste adres. Je weet hierdoor zeker dat je op een gezonde manier gewicht verliest. Door een juiste keuze te maken op het gebied van voeding, weer je altijd zeker dat je geniet van een volledig en volwaardig voedingspatroon. 

De juiste vochtinname is ook heel belangrijk

Wist je dat ons lichaam bestaat uit ongeveer 65% water?!

Water is dus voor ons als mens super belangrijk!
Wist je ook dat water herinnering heeft?!
Dit heeft te maken met trillingen die zich “op kunnen slaan” in het water.

Zo kan water dus dingen aan zich binden. Een heel belangrijk voorbeeld is bijvoorbeeld onze urine.

In Nederland gebruikt een heel groot deel van de bevolking 1 of meerdere medicijnen. Denk maar eens aan vrouwen die een anticonceptiepil gebruiken.
Een groot deel van de hormonen worden uit geplast, wat uiteindelijk in ons drinkwater terecht komt!

Dit kunnen ze er in de waterzuiveringsinstallaties die het leidingwater van Nederland verzorgen (ook in de rest van de wereld) er niet op zo’n grote schaal uitfilteren.
Maar dit kan op langer termijn voor jou als persoon zeer veel negatieve effecten hebben.

Denk maar eens aan alle klachten rond de menstruatie die mogelijk beïnvloed worden door een niet natuurlijke hormoon huishouding.

Dit is één van de redenen waarom ik het waterfilter systeem van zerowater gebruik!
Je kunt er in principe zelfs slootwater mee reinigen! 💦

 

Mijn ervaring met het waterfilter

Het water geeft een veel zachter mondgevoel en de smaak vind ik ook veel fijner. Het waterfilter is super makkelijk in gebruik. Ook wordt er een apparaatje bijgeleverd waarmee je het water kunt meten. Zo weet je precies wanneer het weer tijd is om een nieuw filter te plaatsen!

Ik gebruik het water voor alles waar je normaal ook water voor gebruikt.
Koken, bakken, drinken, etc.

Ik heb het 9.0 L waterfilter. Deze is van glas en geeft dus ook een mooie uitstraling in de keuken. Ook werkt het kraantje super fijn en hij lekt niet.

Kom een keer langs voor een anamnese

Tijdens een anamnese worden er meerdere vragen gesteld over het voedingspatroon. Denk hierbij aan wat je eet en drinkt op een dag, wat voor producten je wel of niet eet en hoeveel je op een dag drinkt. Vervolgens wordt er een analyse gemaakt, zodat er kan worden gekeken of er een goede balans is van alle benodigde voedingsstoffen. Wordt er geconcludeerd dat er ergens een tekort in is, dan ontvang je meer informatie over welke voedingsmiddelen je moet eten om deze tekorten aan te vullen.
Heb je te maken met klachten, dan ontvang je aanvullende voedingsadviezen. 

2Y5A9591

De  natuurgeneeskundige behandeling is erop gericht om de opname, de verwerking en met name de uitscheiding te bevorderen. Hierdoor kán het lichaam de balans herstellen.

De massages die ik geef zijn op de gehele mens gericht en daarom ook holistisch.
Ik kijk naar u als heel persoon in plaats van een deel van het lichaam wat gemasseerd wordt. 

praktijkpure4us

Mijn passie ligt bij vrouwen die zwanger willen worden. En waarbij dit misschien niet lukt. Of vrouwen die eerst hun eigen lichaam willen reinigen voordat ze willen proberen zwanger te worden.

2Y5A9812

Over Pure4us

Al 3 generaties maken wij als familie 100% natuurlijke gifvrije verzorgingsproducten.

Dit begon bij mijn oma. Toen ze nog jong was wilde ze een crème van de drogist op haar gezicht smeren en haar vader zei tegen haar ‘je moet die rotzooi niet op je gezicht smeren’. Mijn oma begreep niet waarom, maar ging op onderzoek uit.

Reviews

Conny Gassner
Lees verder
Ik ben met verschillende klachten bij Esmee terecht gekomen. O.a. Met overgangsklachten en darmklachten. Na een uitgebreide intake, kreeg ik een kruidentinctuur waar ik iedere dag druppels van inneem. Na een paar weken merkte ik al verschil! Mijn opvliegers zijn zo goed als verdwenen. En ook mijn darmklachten zijn weg. Dus mijn advies is heb je langdurende klachten en al van alles geprobeerd, maak een afspraak bij Esmee👍🏻
Irene Westra
Lees verder
De producten zijn fantastisch, heb nog nooit producten gehad die zo goed voor mij werkte! En de service is zeker niet minder, er zit een top team achter pure4us
Giny Wielenga
Lees verder
Mijn zoon krijgt al langere tijd kruiden afgestemd op zijn klachten en het gaat zo goed! Nauwelijks meer klachten door zijn allergie. Ook de adviezen voor voeding waren zo welkom, het doet hem goed. Esmee neemt echt de tijd voor je☺
Pascal van Wijk
Lees verder
5 sterren
Sieb Brandsma
Lees verder
Bedankt voor de heerlijke moisturizer, Deo, shaving cream en after shave balm. Ik wil nooit meer anders wat een verschil zeg ! Goede service en leuk verpakt.
Floor Dekker
Lees verder
Top
Nicole Vossaert
Lees verder
Ik hou van eerlijke producten,proficiat met je verzorgingslijn
Heidi
Lees verder
Esmee is een prachtige vrouw die op een fijne manier haar kennis over holisme uitdraagt. Ik hou van haar natuurlijke producten, vooral het kruidentuintje voor op mijn oksels. Ook gebruik ik graag de zelfgemaakte crème, scrubs en tandpasta. Leuk hoe je tegen mijn zoontje praat als we op consult zijn. Fijn hoe ik verandering bij hem zie na het gebruiken van het kruidentinctuur en de Bachbloesem. Dankbaar dat ik jou mag kennen en hoop nog veel van je te leren. Ga zo door met je mooie praktijk op een schitterende plek.
Martine
Lees verder
Esmee is een vrouw met heel veel kennis over gezondheid. Ze weet de angel uit mijn verhaal te halen en komt met praktische oplossingen waar ik mee aan de slag kan gaan. Ik merk hierdoor snel verbetering. Haar betrokkenheid geeft me het gevoel dat ik altijd bij haar terecht kan. Enorm aanbevolen!!
Previous
Next

Gevestigd te Anna Paulowna
aan de van Ewijcksvaart, 1761 JS

©2024 praktijkpure4us.nl All Rights Reserved