Therapie

“Geen symptoombestrijding, maar opzoek gaan naar de oorzaak van jouw klachten en deze behandelen”

praktijkpure4us

Fytotherapie

Na het bepalen van hetgeen dat voor jou het beste werkt in een behandeling, wordt er gekeken wat voor kruiden het beste voor de klachten werken. Voor iedere behandeling wordt er gebruik gemaakt van kruiden vanwege de zeer krachtige werking. Ook zetten ze het zelfgenezendvermogen aan.

Er wordt gekeken naar welke beweging in de vier natuurkwaliteiten je moet maken. Ook ontvang je advies over welke vijf pijlers van gezondheid (sociaal, spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek) je nodig hebt.

Ieder type kruid heeft weer een andere beweging en werkt op andere organen en klachten. De kruiden worden vervolgens altijd op een holistische manier andere ingezet. Gebruik de kruiden bijvoorbeeld voor het maken van een thee of zet ze in tinctuur in.

Zowel kruidengeneeskunde als fytotherapie worden vele eeuwen gebruikt voor het verbeteren van de gezondheid. De kruiden die toe worden gepast tijdens kruidengeneeskunde bevatten tal van werkzame inhoudsstoffen. Je bent zeker van een evenwichtige en diepgaande werking en de kruiden kunnen in worden gezet om de algehele weerstand te versterken en het zelfgenezendvermogen aan te zetten. Om wat voor klacht het ook gaat, er zijn altijd meerdere kruiden om het probleem aan te kunnen pakken.

De kruiden stel ik samen op basis van jouw klachten op de 5 pijlers van gezondheid. Ook wordt er gekeken naar de vier natuurkwaliteiten (zie anamnese). Er worden kruiden gekozen die helemaal op jou als persoon aansluiten. Niemand krijgt dus ook het zelfde recept!
De kruiden worden ingezet om het lichaam waar nodig is te reinigen, te regenereren, meer doorstroming aan te zetten en het immuunsysteem te stimuleren.

Doordat het recept dat je krijgt altijd maatwerk is, kan dit pas worden gemaakt na het stellen van een natuurgeneeskundige diagnose. Het recept neem je drie keer per dag in, 30 minuten voor een maaltijd.

Bachbloesemtherapie

Wist je dat er 38 Bachbloesemremedies bestaan? Deze worden door bloesems van diverse planten in zuiver water te leggen gemaakt. Iedere bloesem staat weer symbool voor een andere gemoedstoestand. Zijn je lichaam en geest uit balans, dan ontstaan er al snel klachten zoals somberheid, uitputting, faalangst en piekeren.

De juiste mix van Bachbloesems

Gedurende een anamnese wordt er gezocht naar de juiste mix van Bachbloesems. Deze mix past het beste bij jou op dat moment. Het product is verkrijgbaar in de vorm van druppels en kun je gedurende de dag innemen. De Bachbloesemdruppels werken op een subtiele, energetische manier. Daarnaast hebben ze geen interactie met andere geneesmiddelen, ze zijn niet verslavend en hebben geen bijwerkingen. Een Bachbloesemtherapie is geschikt voor iedereen, mens en dier.

De behandeling en het vervolgconsult

Voordat je aan de slag kunt gaan met de Bachbloesemtherapie, vindt er eerst een anamnese plaats. Het eerste gesprek duurt 1,5- 2 uur, waar de ziektegeschiedenis uit wordt gevraagd. Zowel de sterke als de zwakke plekken worden in kaart gebracht, er worden irisfoto’s gemaakt en een natuurgeneeskundige diagnose wordt gemaakt met behulp van de iris- en gelaatsdiagnose. Op basis van deze resultaten wordt een behandelplan opgesteld en de behandeling start zodra je akkoord geeft op het behandelplan.

De Werkwijze

In de praktijk zijn diverse behandelingen mogelijk. Samen met jou wordt gekeken welke behandeling het beste bij je past. Tijdens de vervolgconsulten wordt er geëvalueerd of de weerstand en hoofdklacht verbeterd zijn. Normaliter zit er ongeveer vier tot zes weken tussen de vervolgconsulten.

2Y5A9591

De  natuurgeneeskundige behandeling is erop gericht om de opname, de verwerking en met name de uitscheiding te bevorderen. Hierdoor kán het lichaam de balans herstellen.

De massages die ik geef zijn op de gehele mens gericht en daarom ook holistisch.
Ik kijk naar u als heel persoon in plaats van een deel van het lichaam wat gemasseerd wordt. 

praktijkpure4us

Mijn passie ligt bij vrouwen die zwanger willen worden. En waarbij dit misschien niet lukt. Of vrouwen die eerst hun eigen lichaam willen reinigen voordat ze willen proberen zwanger te worden.

praktijkpure4us

Over Pure4us

Al 3 generaties maken wij als familie 100% natuurlijke gifvrije verzorgingsproducten.

Dit begon bij mijn oma. Toen ze nog jong was wilde ze een crème van de drogist op haar gezicht smeren en haar vader zei tegen haar ‘je moet die rotzooi niet op je gezicht smeren’. Mijn oma begreep niet waarom, maar ging op onderzoek uit.

Reviews

Conny Gassner
Lees verder
Ik ben met verschillende klachten bij Esmee terecht gekomen. O.a. Met overgangsklachten en darmklachten. Na een uitgebreide intake, kreeg ik een kruidentinctuur waar ik iedere dag druppels van inneem. Na een paar weken merkte ik al verschil! Mijn opvliegers zijn zo goed als verdwenen. En ook mijn darmklachten zijn weg. Dus mijn advies is heb je langdurende klachten en al van alles geprobeerd, maak een afspraak bij Esmee👍🏻
Irene Westra
Lees verder
De producten zijn fantastisch, heb nog nooit producten gehad die zo goed voor mij werkte! En de service is zeker niet minder, er zit een top team achter pure4us
Giny Wielenga
Lees verder
Mijn zoon krijgt al langere tijd kruiden afgestemd op zijn klachten en het gaat zo goed! Nauwelijks meer klachten door zijn allergie. Ook de adviezen voor voeding waren zo welkom, het doet hem goed. Esmee neemt echt de tijd voor je☺
Pascal van Wijk
Lees verder
5 sterren
Sieb Brandsma
Lees verder
Bedankt voor de heerlijke moisturizer, Deo, shaving cream en after shave balm. Ik wil nooit meer anders wat een verschil zeg ! Goede service en leuk verpakt.
Floor Dekker
Lees verder
Top
Nicole Vossaert
Lees verder
Ik hou van eerlijke producten,proficiat met je verzorgingslijn
Martine
Lees verder
Esmee is een vrouw met heel veel kennis over gezondheid. Ze weet de angel uit mijn verhaal te halen en komt met praktische oplossingen waar ik mee aan de slag kan gaan. Ik merk hierdoor snel verbetering. Haar betrokkenheid geeft me het gevoel dat ik altijd bij haar terecht kan. Enorm aanbevolen!!
Heidi
Lees verder
Esmee is een prachtige vrouw die op een fijne manier haar kennis over holisme uitdraagt. Ik hou van haar natuurlijke producten, vooral het kruidentuintje voor op mijn oksels. Ook gebruik ik graag de zelfgemaakte crème, scrubs en tandpasta. Leuk hoe je tegen mijn zoontje praat als we op consult zijn. Fijn hoe ik verandering bij hem zie na het gebruiken van het kruidentinctuur en de Bachbloesem. Dankbaar dat ik jou mag kennen en hoop nog veel van je te leren. Ga zo door met je mooie praktijk op een schitterende plek.
Previous
Next

Gevestigd te Anna Paulowna
aan de van Ewijcksvaart, 1761 JS

©2024 praktijkpure4us.nl All Rights Reserved