Omega 3 olie / Visolie bestellen

praktijkpure4us

Omega 3 olie van eqology

Ons moderne leven met bewerkte voeding, inactiviteit, chronische stress en slaaptekort zorgt voor een verstoring in de vetzuurbalans. Dat vermindert je kwaliteit van leven: je wordt sneller moe, prikkelbaar en hebt een verhoogde kans op verschillende klachten.

Veel mensen weten inmiddels dat omega 3 olie van belang is voor een goede gezondheid. Alleen waar begin je, als er zoveel verschillende merken en soorten zijn? Met wekelijks vis eten kom je helaas niet aan de dagelijkse omega 3 behoefte, en je moet ook op je omega 6 inname letten voor de juiste balans tussen de vetzuren.

Omega 3 versus omega 6

De meeste mensen hebben een onwenselijke verhouding omega-3 en omega-6 in hun lichaam. Soms is omega-6 zelfs 30 keer zoveel aanwezig als omega-3. Je verhouding tussen omega-3 en omega-6 moet in balans zijn. Als je teveel omega-6 binnen krijgt dan sluiten de cellen zich af, de wanden van de cellen sluiten als het ware. Cellen nemen daardoor voedingsstoffen minder goed op en voeren afvalstoffen moeilijker af, waardoor je sluimerontstekingen kunt krijgen.
In de hedendaagse wereld krijgen we helaas te veel omega 6 binnen. (denk aan zonnebloemolie, noten, pitten, zaden, maisolie, pinda, pakjes en zakjes, etc.  

Waarom adviseer ik de omega 3 olie van Eqology?

Eqology Pure Arctic oil wordt gemaakt van wilde vis, kabeljauw uit de Barentszee, de schoonste wateren die je nog kan vinden op de aarde en het water is ijs- en ijskoud, waardoor de toxische belasting erg laag is.

Deze visolie is hoog gedoseerd, heeft de hoogste zuiverheid en laagste oxidatiewaarde van 4! (= lage oxidatie snelheid). Hierdoor wordt de kwaliteit van de omega 3-vetzuren gewaarborgd en is Eqology het hoogwaardigste merk voor Omega 3 in Europa.

Voordeel van kabeljauw is dat de verhouding EPA/DHA overeenkomt met die van de mens, zodat het beter opgenomen wordt dan visolie van andere vissoorten.

Wat zijn de eigenschappen van de omega 3 olie van eqology?

 • Duurzaam gevangen.
 •  Biologische wilde vis (kabeljauw).
 • Verse olie, binnen een uur na vangst zuurstofarm geperst, dus minimale oxidatie.
 •  In vloeibare vorm, dus geen capsules. Capsules worden eerst nog verhit. De verhitting zorgt ervoor dat de olie slechter wordt en minder opneembaar is.
 • Meest zuivere olie. Gezuiverd van contaminanten in vis als kwik, PCB’s en dioxines
 • In twee heerlijke smaken gemaakt van biologische etherische olie citroen of sinaasappel.
 • Je proeft en ruikt geen vis! 
  Heb je een product waarbij je dit wel proeft of ruikt? Dan zegt dit iets over de kwaliteit…
 •  Hoge dosering EPA en DHA. Het DHA vetzuur in de olie is hoger dan het EPA vetzuur. Per 10 ml DHA: 770 mg en EPA: 650 mg
 • Het bevat 10 microgram vitamine D3 (veel Nederlanders hebben een chronisch tekort). Alleen in Juli en Augustus kan je huid voldoende Vitamine D opnemen.
 • Het bevat hoge kwaliteit olijfolie(omega 9) antioxidanten. De olijfolie zorgt voor een juiste verhouding in omega 3 en omega 9.
 • Beste totox value (4% van de toegestane 26%)
 • Het gebruik van de omega 3 olie van Eqology staat gelijk aan 4-5 keer vis eten per week. (maar de kans is wel groot dat de vis bevuild is)
 • MSC gecertificeerd.
 • Er is ook een hoog gedoseerde VEGAN olie.
 • Met bloedtesten (testkit) die het effect aantonen. Je kunt ervoor kiezen je omega waardes te testen en ontvangt een uitgebreid rapport over 11 vetzuren en jouw omega waardes.  
 • Elke maand krijg je de fles automatisch opgestuurd, je hoeft niet meer na te denken of je nog genoeg supplementen in huis hebt.

Wat zijn de voordelen van omega 3-vetzuren?

 • Een goede opname van voedingsstoffen en de ontgifting (celstofwisseling) 
 • Een goede werking van het immuunsysteem (ontstekingsregulatie)
 • Een goede stemming (ontwikkeling van het brein) 
 • Een evenwichtige hormoonbalans (bouwstof hormonen)
 • Een hoge stressbestendigheid (hormoongevoeligheid)
 • Een mooiere huid en haar (UV-bescherming en hydratatie van binnenuit).
 • DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg. 
 • DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA samen. 
 • EPA en DHA dragen bij tot een normale werking van het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA samen.

  Eqology heeft 17 wetenschappelijke onderzoeken laten doen naar de effecten van de omega 3 olie. Wil je hier een samenvatting van ontvangen? Stuur mij dan een mail!

Opties om visolie, vitamine D3/K2 of collageen te bestellen

Omega 3 olie/ Visolie

€74,- de eerste maand, daarna €37,- per maand
 • De 1e maand betaal je €74,- voor twee flessen olie.
 • Daarna betaal je maandelijks €37,- excl. €4.90 verzendkosten.
 • NB. hier zitten geen testen bij inbegrepen
Popular

Visolie incl. test omega3/ratio bepaling

€116,- de eerste maand, daarna €37,- per maand
 • 1e maand betaal je €116,- voor twee flessen olie + 1 gratis test die je van mij krijgt
 • Daarna betaal je maandelijks €37,- excl. €4,90 verzendkosten
 • In maand vijf krijg je een tweede test opgestuurd om de waardes na gebruik te meten
Popular

Vitamine D3/K2 (los of combi met visolie)

Los: €28,- per maand. Combi met visolie: €129,- de 1e maand, daarna €60,- p. mnd
 • Je kunt kiezen:
 • Of je alleen de vitamine wilt bestellen, dit is €28,- per maand, excl €4,90 verzendkosten.
 • Of je gaat voor de combinatie van visolie + vitamine D3/K2. Dit is €60,- per maand. De eerste maand bedraagt het €129, (voor 2 flessen visolie). Ook krijg je hierbij zowel bij de start een vingerpriktest, en ook na 4 maanden nogmaals. Zo kun je uitstekend je omega ratio in de gaten houden. ! Let op; wanneer je al Eqology klant bent en je voegt daar later K2/D3 aan toe, ontvang je geen extra vingerpriktest.
 • Wanneer je de visolie en de vitamine D3/K2 neemt worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.
Popular

Anti age collageen /Marine collageen premium+

€39,- per maand + €4,90 verzendkosten/ €54,- per maand
 • Je kunt kiezen:
 • Anti age collageen 6 mnd. abonnement. €39,- per maand + €4,90 verzendkosten
 • Marine collageen premium+ 6 mnd. abonnement. €54,- per maand.
 • Ben je al klant bij Eqology dan kun je de collageen los bestellen
Popular

Wil je een pakket van Ecology (visolie, vitamines of collageen) aanschaffen?

Dan kun je deze nu direct via mij bestellen door dit formulier in te vullen. (Check goed of je IBAN nr klopt!)

Waarom abonnementsvorm?

De rode bloedcellen in je lichaam hebben een levensduur van ongeveer 120 dagen. Voordat je rode bloedcellen de omega 3-vetzuren hebben opgenomen gaan daar dus zo’n 5 maanden overheen. Een of twee maanden visolie slikken heeft daarom geen zin. Dit verklaart ook waarom de effecten van omega-3 niet binnen een dag voelbaar zijn.
Eqology gaat voor kwaliteit. Je cellen hebben namelijk de tijd nodig om de omega 3-vetzuren EPA en DHA op te nemen.

Dit is de reden dat Eqology de omega-3 visolie in een abonnementsvorm van 6 maanden levert. Je krijgt iedere maand je visolie thuisgestuurd. Ook kun je ervoor kiezen om de Omega 3 olie in 1 pakket te bestellen. Dit kan inclusief testen of exclusief testen. Zo bespaar je op verzendkosten als je alleen voor de Omega 3 olie zou kiezen. Wil je dit graag? Laat het dan even weten op het bestelformulier en dan neem ik contact met je op!

Wil je om één of andere reden stoppen met de olie, dan kun je het abonnement na 5 maanden gemakkelijk zelf opzeggen. 

Omega 3.jpg 1
2Y5A9591

De  natuurgeneeskundige behandeling is erop gericht om de opname, de verwerking en met name de uitscheiding te bevorderen. Hierdoor kán het lichaam de balans herstellen.

De massages die ik geef zijn op de gehele mens gericht en daarom ook holistisch.
Ik kijk naar u als heel persoon in plaats van een deel van het lichaam wat gemasseerd wordt. 

praktijkpure4us

Opties om visolie, vitamine D3/K2 of collageen te bestellen

Mijn passie ligt bij vrouwen die zwanger willen worden. En waarbij dit misschien niet lukt. Of vrouwen die eerst hun eigen lichaam willen reinigen voordat ze willen proberen zwanger te worden.

2Y5A9812

Over Pure4us

Al 3 generaties maken wij als familie 100% natuurlijke gifvrije verzorgingsproducten.

Dit begon bij mijn oma. Toen ze nog jong was wilde ze een crème van de drogist op haar gezicht smeren en haar vader zei tegen haar ‘je moet die rotzooi niet op je gezicht smeren’. Mijn oma begreep niet waarom, maar ging op onderzoek uit.

Reviews

Conny Gassner
Lees verder
Ik ben met verschillende klachten bij Esmee terecht gekomen. O.a. Met overgangsklachten en darmklachten. Na een uitgebreide intake, kreeg ik een kruidentinctuur waar ik iedere dag druppels van inneem. Na een paar weken merkte ik al verschil! Mijn opvliegers zijn zo goed als verdwenen. En ook mijn darmklachten zijn weg. Dus mijn advies is heb je langdurende klachten en al van alles geprobeerd, maak een afspraak bij Esmee👍🏻
Irene Westra
Lees verder
De producten zijn fantastisch, heb nog nooit producten gehad die zo goed voor mij werkte! En de service is zeker niet minder, er zit een top team achter pure4us
Giny Wielenga
Lees verder
Mijn zoon krijgt al langere tijd kruiden afgestemd op zijn klachten en het gaat zo goed! Nauwelijks meer klachten door zijn allergie. Ook de adviezen voor voeding waren zo welkom, het doet hem goed. Esmee neemt echt de tijd voor je☺
Pascal van Wijk
Lees verder
5 sterren
Sieb Brandsma
Lees verder
Bedankt voor de heerlijke moisturizer, Deo, shaving cream en after shave balm. Ik wil nooit meer anders wat een verschil zeg ! Goede service en leuk verpakt.
Floor Dekker
Lees verder
Top
Nicole Vossaert
Lees verder
Ik hou van eerlijke producten,proficiat met je verzorgingslijn
Martine
Lees verder
Esmee is een vrouw met heel veel kennis over gezondheid. Ze weet de angel uit mijn verhaal te halen en komt met praktische oplossingen waar ik mee aan de slag kan gaan. Ik merk hierdoor snel verbetering. Haar betrokkenheid geeft me het gevoel dat ik altijd bij haar terecht kan. Enorm aanbevolen!!
Heidi
Lees verder
Esmee is een prachtige vrouw die op een fijne manier haar kennis over holisme uitdraagt. Ik hou van haar natuurlijke producten, vooral het kruidentuintje voor op mijn oksels. Ook gebruik ik graag de zelfgemaakte crème, scrubs en tandpasta. Leuk hoe je tegen mijn zoontje praat als we op consult zijn. Fijn hoe ik verandering bij hem zie na het gebruiken van het kruidentinctuur en de Bachbloesem. Dankbaar dat ik jou mag kennen en hoop nog veel van je te leren. Ga zo door met je mooie praktijk op een schitterende plek.
Previous
Next

Gevestigd te Anna Paulowna
aan de van Ewijcksvaart, 1761 JS

©2024 praktijkpure4us.nl All Rights Reserved