Natuurgeneeskunde

“Geen symptoombestrijding, maar opzoek naar de oorzaak van jouw klachten en deze behandelen”

praktijkpure4us

Traditionele natuurgeneeskunde

Het menselijk lichaam is te vergelijken met de natuur. Zo is het lichaam ook een ecosysteem dat bestaat uit onderdelen, de organen, die verbonden zijn met elkaar en invloed hebben op elkaar. Iedere dag krijg je te maken met een groot aantal prikkels van verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en sociaal. Denk bijvoorbeeld aan voeding, indrukken van buitenaf, je eigen kennis en gedachten en sociale relaties. Een gezond lichaam kan deze prikkels gedurende de dag goed verwerken.
Alle organen zorgen er samen voor dit verwerkingsproces.

Hierbij komen zogenaamde toxines, oftewel afvalstoffen vrij.
Een gezond lichaam zal deze afvalstoffen normaal gesproken weer afvoeren, zodat ze geen kans krijgen om het lichaam
te schaden. 

Wat neem je tot je, wat behoud je, wat laat je los?

Als er een verstoring is in het opname-, verwerkings- of uitscheidingsproces kan het lichaam uit balans raken. Deze onbalans leidt tot verminderde vitaliteit, minder energie, lichamelijke klachten en/of ziekte. De natuurgeneeskunde ziet dit als een poging van je lichaam om de onbalans te herstellen. De aanwezige klachten leiden hierbij vaak niet direct naar de oorzaak. In de meeste gevallen ligt de oorzaak namelijk ergens anders. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat een verminderde spijsvertering leidt tot eczeem of een lage weerstand.

Een natuurgeneeskundige behandeling probeert de opname, verwerking en met name de uitscheiding van het lichaam te bevorderen. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt aangesproken, waardoor het lichaam de onbalans kan herstellen. 

2Y5A9591

De  natuurgeneeskundige behandeling is erop gericht om de opname, de verwerking en met name de uitscheiding te bevorderen. Hierdoor kán het lichaam de balans herstellen.

De massages die ik geef zijn op de gehele mens gericht en daarom ook holistisch.
Ik kijk naar jouw als heel persoon in plaats van een deel van het lichaam wat gemasseerd wordt. 

praktijkpure4us

Mijn passie ligt bij vrouwen die zwanger willen worden. En waarbij dit misschien niet lukt. Of vrouwen die eerst hun eigen lichaam willen reinigen voordat ze willen proberen zwanger te worden.

2Y5A9812

Over Pure4us

Al 3 generaties maken wij als familie 100% natuurlijke gifvrije verzorgingsproducten.

Dit begon bij mijn oma. Toen ze nog jong was wilde ze een crème van de drogist op haar gezicht smeren en haar vader zei tegen haar ‘je moet die rotzooi niet op je gezicht smeren’. Mijn oma begreep niet waarom, maar ging op onderzoek uit.

Reviews

Conny Gassner
Lees verder
Ik ben met verschillende klachten bij Esmee terecht gekomen. O.a. Met overgangsklachten en darmklachten. Na een uitgebreide intake, kreeg ik een kruidentinctuur waar ik iedere dag druppels van inneem. Na een paar weken merkte ik al verschil! Mijn opvliegers zijn zo goed als verdwenen. En ook mijn darmklachten zijn weg. Dus mijn advies is heb je langdurende klachten en al van alles geprobeerd, maak een afspraak bij Esmee👍🏻
Irene Westra
Lees verder
De producten zijn fantastisch, heb nog nooit producten gehad die zo goed voor mij werkte! En de service is zeker niet minder, er zit een top team achter pure4us
Giny Wielenga
Lees verder
Mijn zoon krijgt al langere tijd kruiden afgestemd op zijn klachten en het gaat zo goed! Nauwelijks meer klachten door zijn allergie. Ook de adviezen voor voeding waren zo welkom, het doet hem goed. Esmee neemt echt de tijd voor je☺
Pascal van Wijk
Lees verder
5 sterren
Sieb Brandsma
Lees verder
Bedankt voor de heerlijke moisturizer, Deo, shaving cream en after shave balm. Ik wil nooit meer anders wat een verschil zeg ! Goede service en leuk verpakt.
Floor Dekker
Lees verder
Top
Nicole Vossaert
Lees verder
Ik hou van eerlijke producten,proficiat met je verzorgingslijn
Martine
Lees verder
Esmee is een vrouw met heel veel kennis over gezondheid. Ze weet de angel uit mijn verhaal te halen en komt met praktische oplossingen waar ik mee aan de slag kan gaan. Ik merk hierdoor snel verbetering. Haar betrokkenheid geeft me het gevoel dat ik altijd bij haar terecht kan. Enorm aanbevolen!!
Heidi
Lees verder
Esmee is een prachtige vrouw die op een fijne manier haar kennis over holisme uitdraagt. Ik hou van haar natuurlijke producten, vooral het kruidentuintje voor op mijn oksels. Ook gebruik ik graag de zelfgemaakte crème, scrubs en tandpasta. Leuk hoe je tegen mijn zoontje praat als we op consult zijn. Fijn hoe ik verandering bij hem zie na het gebruiken van het kruidentinctuur en de Bachbloesem. Dankbaar dat ik jou mag kennen en hoop nog veel van je te leren. Ga zo door met je mooie praktijk op een schitterende plek.
Previous
Next

Gevestigd te Anna Paulowna
aan de van Ewijcksvaart, 1761 JS

©2024 praktijkpure4us.nl All Rights Reserved